Seminarium: Hur syns det nordiska i min användning av sociala medier?

Publicerat 9 januari, 2023

I december 2022 genomfördes ett seminarium som ett samarbetsprojekt mellan Pohjola-Norden Korsholm och Yggdrasil.fi. Temat för seminariet var en experthandledd diskussion om hur man på bästa sätt kan synliggöra det nordiska i användingen av sociala medier.  Nedan hittas en sammanfattning av seminarieprogrammet. Den som vill dela med sig av tips för man på bra sätt kan skriva om det nordiska eller vill höra mera om vad det var som diskuterades under seminariet kan höra av sig via mejl till redaktionen (a) yggdrasil.fi.

Pohjola-Norden i Korsholm och Yggdrasil.fi bjuder in till

Café Norden

Måndag 12 december 2022 kl. 17–18 vid Hotell Vallonia

Hur syns det nordiska i min användning av sociala medier?

Den 12 december mellan klockan 17.00 och 18.00 på Hotel Vallonia får den nordiskt intresserade i Korsholm tillsammans med Linn Jung fundera på vad det är som är det nordiska i deras skrivande på sociala medier och hur man på ett bra sätt kan synliggöra det nordiska.

Under tillställningen bjuds på kaffe/te och saltigt eller sött tilltugg. Tillställningen är gratis men anmälningar kan göras via mejl till Pohjola-Norden i Korsholm (ulricataylor (a) gmail.com) så att vi vet hur många som kommer.

Arrangörer: Pohjola-Norden i Korsholm och Yggdrasil.fi

 

 

Diskussion

  • Facebook