Finländsk undersökning rapporterar om överväldigande brett folkligt stöd för nordiskt försvarssamarbete

Publicerat 28 november, 2012

28 november 2012                  finska/Finland                                     Aamulehti

Aamulehti rapporterar om en undersökning genomförd av en undersökningsgrupp på försvarsministeriet (planeringskommissionen för försvarsinformation PFI) som kommit fram till resultatet att  92 procent av Finlands befolkning stöder tanken på nordiskt försvarssamarbete. 45 procent upplevde natosamarbete som positivt.

Pohjoismaisella sotilasyhteistyöllä laaja tuki Suomessa

STT Suomalaiset suhtautuvat myönteisesti sotilaalliseen yhteistyöhön muiden Pohjoismaiden kanssa. Pohjoismainen yhteistyö saa huomattavasti vahvemman kannatuksen kuin yhteistyö sotilasliitto Naton kanssa, selviää Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan tutkimuksesta.

Läs hela artikeln på aamulehti.fi.

Tryck på länken till Yggdrasils eget diskussionsforum på Facebook för att diskutera innehållet i denna artikel med andra Yggdrasil användare.  Eller länka denna artikel på Facebook och/eller andra sociala medier enligt eget önskemål genom att välja forum bland genvägarna nedan.

 

 

Diskussion

Välkommen att diskutera på Yggdrasil rf:s facebooksida.

  • Facebook