Stor konsensus bland de finländska presidentkandidaterna för nordiskt samarbete på bred front

Publicerat 9 december, 2011

nionde december 2011           svenska/Finland              Hufvudstadsbladet

Hufvudstadsbladet rapporterar om Publicistförbundets valdebatt där var samtliga närvarande kandidater lyfte fram det nordiska samarbetet som viktigt.  Det gemensamma nordiska varumärket, den gemensamma nordiska identiteten samt en nordisk valuta lyftes fram. Presidentkandidaterna öppnar för debatt med sina idéer. Yggdrasil efterlyser en analyserande diskussion om de olika idéerna om nordiskt samarbete för att pröva deras hållbarhet.

Presidentkandidaterna: Värna om det nordiska samarbetet

Finland borde satsa mera på det nordiska samarbetet och tillsammans med Norden arbeta för ett socialt rättvist Europa. Det var presidentkandidaterna enade om, när de i dag samlades för Publicistförbundets presidentvalsdebatt.

Läs mera på Hbl.fi

Tryck på länken till Yggdrasils eget diskussionsforum på Facebook för att diskutera innehållet i denna artikel med andra yggdrasilanvändare.  Eller länka denna artikel på Facebook och/eller andra sociala medier enligt eget önskemål genom att välja forum bland genvägarna nedan

Diskussion

Välkommen att diskutera på Yggdrasil rf:s facebooksida.

  • Facebook